Image

Storitve

Podjetje Latro Mont d.o.o. nudi celovite rešitve na področju sistemov cevnih omrežij daljinskega ogrevanja, petrokemične industrije , montažna in varilska dela v rafinerijah, termoelektrarnah, hidroelektrarnah, farmaciji, avtomobilski industriji, specializirani pa smo tudi za montaže in demontaže industrijskih postrojenj.

Obvladujemo nekaj večjih poslovnih sistemov, kjer so naši kadri konstantno prisotni in obvladujejo tehnološko najzahtevnejše procese, imamo pa tudi manjše enote, ki jih zaradi fleksibilnosti in specifičnih kadrov moramo dopolnjevati.

Zraven vseh montažnih del opravljamo tudi vzdrževalna-remontna dela in storitve vezane na industrijske stroje in naprave.

Profesionalnost našega podjetja odlikuje naslednji kader:

Varilci ki so ustrezno certificirani po različnih postopkih varjenja in na različnih materialih.
Cevarji, ki so izučeni in priučeni z dolgoletnimi izkušnjami za delo na montažah različnih cevovodov in ostalih projektih.
Ključavničarji, ki so izučeni in priučeni za streženje varilcem in cevarjem.

Za potrebe varjenja vam zagotovimo potrebno število kvalificiranih varilcev z vsemi potrebnimi certifikati.

Spremljamo zahteve strank in z usposabljanjem naših varilcev dosegamo najvišjo kakovost izdelkov.Vsi varilci imajo veljaven certifikat za varjenje, katerega vsakih 6 mesecev podaljšujejo.

Naši varilci so usposobljeni za varjenje po naslednjih postopkih:

  • 111 REO ročno elektro obločno varjenje
  • 131 MIG postopek varjenja aluminija
  • 135 MAG postopek varjenja z navadno žico
  • 136 MAG postopek varjenja z polnjeno žico
  • 141 WIG črni material
  • 141 WIG beli material
  • 141/111 WIG/REO

Zvesti smo svojim vrednotam kot so kvaliteta, zanesljivost in odgovornost, kar se odraža na kakovosti projektov in zadovoljstvu strank.