Image

O nas

Podjetje Latro Montd.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2007 in od tedaj uspešno delujemo na domačih in tujih trgih.

Podjetje Latro Mont d.o.o. je specializirano za najzahtevnejše varilsko montažne storitve na industrijskih in energetskih objektih. Usmerjeni smo predvsem na montažo in demontažo cevovodov na kotlovnicah, kotlih, termoelektrarnah, hidroelektrarnah, jedrskih elektrarnah, rafinerijah, sušilnicah, parovodih, plinovodih, naftovodih, črpalnih postajah, transportnih sistemih in remontih. Spremljamo zahteve naših strank in z usposabljanjem naših delavcev dosegamo najvišjo kakovost storitev. Vsi varilci imajo veljavne varilske certifikate po mednarodnih strokovnih normativih za različne materiale in tehnike varjenja, katere vsakih 6 mesecev podaljšujejo. Glede na specifičnost materialov na posameznem projektu se varilce dodatno usposablja.

Naše vodilo je biti odličen v vseh pogledih poslovanja, zato smo razvojno in inovativno naravnani, saj je po našem mnenju to edini način ki vodi k zadovoljstvu naših strank in navsezadnje tudi k našemu uspehu.

Od samega nastanka podjetja pa vse do danes smo s kvaliteto, zanesljivostjo in korektnim odnosom, ustvarili trdna poslovna partnerstva v Sloveniji, kakor tudi širom po Evropi in svetu. Sledimo jasnim dolgoročnim ciljem in gospodarskim trendom.